• +31 (0)10-223 17 71
  • info@vait.nl

Terminal en tablet oplossingen

Terminal en tablet oplossing

In de logistieke sector moeten terminals, scanners en andere devices vaak opgebouwd worden op de voertuigen die in het magazijn rijden. Deze voertuigen zijn in tal van verschillende types en configuraties leverbaar, deze types en configuraties bepalen voor een groot deel de manier waarop de truck opgebouwd kan worden. Daarnaast zijn er strenge restricties in het werken en aanpassen van de constructies van de voertuigen. VA-iT Solutions werkt nauw samen met deze fabrikanten waardoor wij altijd binnen deze restricties te werk kunnen gaan. Om ervoor te zorgen dat de opbouw binnen de restricties van de fabrikanten valt en een optimale ergonomie voor de chauffeur te realiseren worden de heftrucks op speciale wijze opgebouwd en waar nodig speciale beugels of houders ontwikkeld.

Het kan ook voorkomen dat de bevestigingspunten niet gebruikt kunnen worden, er te weinig plek is of er helemaal geen bevestigingspunten aanwezig zijn voor de opbouw. In deze gevallen gebruik wij speciale beugels zodat de apparatuur toch kan worden opgebouwd.

Product ontwikkeling

Opzoek naar een oplossing voor een speciale toepassing of niet tevreden met de standaard oplossing? Voor speciale toepassingen ontwikkelen en produceren wij volledig op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om een tablethouder voor een rolcontainer, een tafel voor op een order picker waar een printer, terminal en scannerhouder op gemonteerd moet worden of een verrijdbare tablethouder voor bijvoorbeeld kwaliteitscontrole. Wij kunnen op basis van de door u gevraagde toepassingen en specificaties maken wij een ontwerp. Na goedkeuring van dit ontwerp verzorgen wij een demo model waarmee getest kan worden of het product voldoet aan de eisen en toepassingen. Op basis van deze bevindingen die hierop volgen wordt het model al dan niet aangepast en het definitieve model geproduceerd.Opbouw van heftrucks

Is er een converter nodig?

Afhankelijk van de configuratie van de heftruck is er wel of geen converter nodig. Sommige heftrucks zijn al voorzien van een converter, maar omdat een converter altijd een maximaal te leveren vermogen kunnen deze niet altijd worden gebruikt. Omdat er in het elektrische circuit binnen heftrucks piekspanningen op kunnen treden die schade aan apparatuur kunnen veroorzaken adviseren wij altijd een converter te plaatsten tussen de spanningsbron en apparatuur.

Mag er in de constructie worden geboord?

Heftrucks en andere magazijnvoertuigen worden door de fabrikant gekeurd op sterkte van de constructie. Elke aanpassing aan deze constructie heeft gevolgen voor de sterkte hiervan. Omdat de eigenschappen van de constructie hierdoor veranderen wordt dit afgeraden en is het op veel types niet toegestaan. Gebeurt dit wel dan kan de garantie vervallen en wordt het voertuig mogelijk afgekeurd.

Wat doet VA-iT Solutions

Ontwikkelen en produceren specifieke producten
Opbouw van terminals en tablets op o.a. heftrucks
Elektrisch aansluiten van apparatuur op o.a. heftrucks
  • Fluke Networks
  • Siemon
  • Comelit
  • 3M
  • HP
  • 1
  • 2

In het kort

VA-iT Solutions BV is een installatie bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanleggen van datanetwerken en elektra installaties in de logistieke sector.

In de bijna 20 jaar van het bestaan van  VA-iT is de focus gelegd op datanetwerken, elektra installaties, CCTV systemen en wireless netwerken.

 

VA-iT Solutions BV

Contact

Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam, Nederland

+31 (0)10 223 17 71

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.